Stay Active

​Kjelsås IL starter opp med et nytt treningstilbud til ungdom i Nordre Aker. Vi kaller tilbudet «Stay Activ» og målgruppen er ungdom som ønsker å trene og holde seg i litt form.

Stay Active er en sosial og morsom arena for ungdom. Et allsidig tilbud som er spesielt tilpasset ungdom som ikke deltar på annen form for organisert trening eller konkurranser, men som har lyst til å være fysisk aktive. Men det er lov for alle. Her vil det bli ulike aktiviteter på hver trening, med mye moro.

Treningene vil bli lagt opp slik at alle uansett treningsgrunnlag og motivasjon skal få et godt utbytte.

Magne Lund Hansen er engasjert som trener. Han lang og god erfaring som trenere for barn og ungdom. Øktene vil bli varierte, morsomme og litt harde, hvis man ønsker det.

Ta med noen venner, bli med på morsomme og varierte aktiviteter.

Hovedstyremøtehttps://kjelsaas.klubb.nif.no/Lists/Aktiviteter/DispForm.aspx?ID=99Hovedstyremøte2019-03-13T18:00:00Z2019-03-13T20:00:00ZKlubbhuset<div></div>

I fokus