Kort om klubben

I Kjelsås Idrettslag ble etablert i 1913. Klubben har en visjon om at idrettslaget skal gjøre Grefsen og Kjelsås til et enda bedre sted å bo. Vi vil være et idrettslag med sterk lokal tilhørighet som gir et godt idrettslig og sosialt tilbud til barn, ungdom og voksne. Vi ønsker å være en god samarbeidspartner til skolene og andre organisasjoner i nærområdet. Vi arbeider hele tiden for å få flere motiverte og kvalifiserte trenere og ledere i alle aldersgrupper.
 
Blant våre meste populære aktiviteter er Allidrett for barn mellom 4-6 år og  idrettsskolen for 6-7 åringer, som går gjennom et skoleår. Her får barna en introduksjon i idrettene i Kjelsås idrettslag, slik at de lettere skal finne en idrettsgren som passer for seg. I tillegg tilbys det også forskjellige kurs, akademier, idrettsskoler og aktiviteter som gruppene arrangerer i ferier.
For at vi fortsatt skal være et av Oslos største fleridrettslag jobber vi for en vekst i medlemsmassen og for å ha et godt tilbud til nye og eksisterende medlemmer. Alle som deltar i Kjelsås idrettslags aktiviteter må være medlem i idrettslaget. Det kan enkelt gjøres ved å gå inn på våre hjemmesider www.kjesaas.no eller bruke innmeldingsskjema i dette heftet. Ved å melde deg inn, blir du en del av fellesskapet med ca. 3400 medlemmer, der 2910 er yngre enn 25 år.
 
Gjennom aktivitetene i våre åtte grupper vil du høyst sannsynlig finne noe som passer for din familie. All vår idrettslige aktivitet skal bygge på grunnverdier som glede, fellesskap, helse og ærlighet.
 
Er du ikke medlem, er du hjertelig velkommen til å melde deg inn ved å klikke her eller send oss en e-post til kontoret@kjelsaas.no. Du kan også ringe oss på telefon 22 22 50 03.
 
Velkommen til deltagelse i våre aktiviteter.​

Velkommen til oss!​
 
Grupper/grener.
 
Allidrett og idrettskolen
Målet er å få barna glad i idrett og fysisk aktivitet. Tilbudet er et meget populært opplegg med
allsidig bevegelsestrening for barn mellom 4 og 6 år. Det er ca 320 plasser.
Idrettskolen for førsteklassinger. Idrettsskolen er en introduksjon til idrett, samhold og sunne aktiviteter.  Den vil inneholde varierte aktiviteter, som skal motivere barna og gi positive opplevelser. De vil få oppleve flere idretter og selv finne ut av hva som er gøy og spennende. Idrettsskolen har gode instruktører og en størrelse på gruppene som gjør at alle blir sett. Idrettskolen har oppstart på høsten og avslutning på våren, det er fem uker i hver aktivitet, orientering, basket, håndball, alpint, langrenn og fotball. Totalt er det 80 på idrettskolen.
 
Alpin
Kjelsås alpin er i sterk vekst. Det satses i alle alderstrinn, med variert trening med barmark, teknikk og selvfølgelig i bakken. Oslo Alpinfestival arrangeres av med 400 deltagere. Klubben har 250 løpere fra 6 til 16 år.
 
Basket
Kjelsås basket gjør det svært godt i flere aldersgrupper. Men felles for alle legges det vekt på at basket skal være gøy. Basket har i overkant av 200 medlemmer.
 
Fotball
Kjelsås fotball har spillere fra 5 år til Old Boys. A-laget ligger i  andredivisjon. Gruppen har flere kunstgressbaner og hovedbanen på Grefsen stadion har undervarme og helårs drift. Kjelsås fotball har ca 1000 medlemmer. 
 
Håndball
Kjelsås håndball er stor Oslos største håndball gruppe med i overkant av 50 lag påmeldt i serien. De representerer alle alderstrinn. Kjelsås håndball har hatt store navn som Kristian Kjelling hos seg i 10 år. Gruppen består av i overkant av 600 medlemmer.    
 
Langrenn
Kjelsås langrenn en stor gruppene i Kjelsås IL med ca 1000 medlemmer. Det er en svart aktiv gruppe som har fostret mange store internasjonale navn gjennom årene, nå sprinteren Eirik Brandsdal.  Bredde og satsning, det er plass til alle.
 
Orientering
Orienteringsgruppa i Kjelsås Idrettslag har som mål å gi et breddetilbud til voksne og barn på Kjelsås som er interessert i orientering. Våre aktiviteter skjer i nærområdet. Kjelsås har en unik beliggenhet med marka som nabo og et fint terreng for konkurranse, trim og mosjon. Gjennom lek og aktiviteter i utemiljøet aktiviserer vi barn for å skape et trygt miljø og interesse for orientering. Vi har ukentlige treninger i sommerhalvåret med opplegg som skal utvikle o-ferdigheter. KIL-orientering er åpen for alle uansett alder og ambisjonsnivå. For de som vil drive med orientering som mosjon.
  
  
Beskrivelse
  
  
  
  
Anlegghttp://kjelsaas.klubb-default.idrettsforbundet.no:8000/Tiles/anlegg.png
Våre anlegg
http://kjelsaas.klubb-default.idrettsforbundet.no:8000/omoss/Sider/Anlegg.aspxNavigasjon på siden
Historiehttp://kjelsaas.klubb-default.idrettsforbundet.no:8000/Tiles/historie.png
Vår historie
http://kjelsaas.klubb-default.idrettsforbundet.no:8000/omoss/Sider/Historie.aspxNavigasjon på siden
Lover og reglerhttp://kjelsaas.klubb-default.idrettsforbundet.no:8000/Tiles/lover_regler.png
Klubben sine lover og regler
http://kjelsaas.klubb-default.idrettsforbundet.no:8000/omoss/Sider/Lover.aspxNavigasjon på siden
Min idretthttp://kjelsaas.klubb-default.idrettsforbundet.no:8000/Tiles/blimedlem_minidrett.png
Din idrettsportal på nettet
https://minidrett.nif.no/Ny fane
Politiattesthttp://kjelsaas.klubb-default.idrettsforbundet.no:8000/Tiles/lisenser.png
Informasjon om politiattest
https://www.idrettsforbundet.no/klubbguiden/politiattest/Ny fane
Arrangementerhttp://kjelsaas.klubb-default.idrettsforbundet.no:8000/Tiles/arrangementer.png
Våre arrangementer
http://kjelsaas.klubb-default.idrettsforbundet.no:8000/arrangementNavigasjon på siden
Medlemsfordelerhttp://kjelsaas.klubb-default.idrettsforbundet.no:8000/Tiles/sponsorer.png
Oversikt over klubbens medlemsfordeler
http://kjelsaas.klubb-default.idrettsforbundet.no:8000/omoss/Sider/Medlemsfordeler.aspxNavigasjon på siden
Bli medlemhttp://kjelsaas.klubb-default.idrettsforbundet.no:8000/Tiles/rekruttering.png
Bli medlem
http://kjelsaas.klubb-default.idrettsforbundet.no:8000/omoss/Sider/BliMedlem.aspxNavigasjon på siden
Kontakt osshttp://kjelsaas.klubb-default.idrettsforbundet.no:8000/Tiles/kontaktpersoner-05.png
Vår kontaktinformasjon
http://kjelsaas.klubb-default.idrettsforbundet.no:8000/omoss/Sider/Kontakt.aspxNavigasjon på siden
Spørsmål og svarhttp://kjelsaas.klubb-default.idrettsforbundet.no:8000/Tiles/sporsmal_svar.png
Ofte stilte spørsmål
http://kjelsaas.klubb-default.idrettsforbundet.no:8000/omoss/Sider/SporsmalOgSvar.aspxNavigasjon på siden