Teknikkurs med langrennsgruppa for å brushe opp skiferdighetene før vinterferien!

Kjelsås IL
29.01.2019
Nå blir det en ny mulighet for å kunne brushe opp skiferdighetene før vinterferien! Kursene holdes av aktive utøvere på høyt nivå, er rimeligere enn komersielle aktører.

Juniorene i Kjelsås har hatt stor suksess med sine teknikk-kurs i langrenn for bedrifter og foreldre i klubben. ​

Vi ønsker å gi tilbudet til voksne som har barn som er medlemmer i Kjelsås IL, men det er også mulighet til å invitere med kolleger, venner og kjente – del gjerne via sosiale medier, da inntektene går til å fremme skiaktivitet for barn og unge.

Alle kurs går i Linderudkollen skianlegg, maks 12 deltakere med to instruktører på hvert kurs. Pris kr 750 for to kvelder.

Kurs 1 – Klassisk, mandag 4/2 og 11/2 kl. 19:15-20:45
Passer for alle som har litt erfaring på ski men som ønsker å forbedre teknikken for større skiglede. Fokus på diagonalgang og staketeknikk.

Kurs 2 – Skøyting, mandag 4/2 og 11/2 kl. 19:15-20:45
Passer for både mindre øvede og viderekommende som ønsker veiledning for å kunne nå et høyere nivå. Fokus på de forskjellige stilartene enkeltdans, dobbeldans og padling.

Kurs 3 – Klassisk, onsdag 6/2 og 13/2 kl. 19:15-20:45

Kurs 4 – Skøyting, onsdag 6/2 og 13/2 kl. 19:15-20:45

...og link til påmelding har du her: