Takk til dugnadsfolket

Eivind Selvig
19.03.2018
Hei Kjelsås langrenn og alle dugnadsvillige medlemmer.
Vi har nå i mars gjennomført tre flotte langrennskonkurranser i Linderudkollen. Veidekkesprinten, Klubbmesterskapet og Kjelsåsrennet KM-lang. I tillegg er det gjennomført flotte Telenorkaruseller tidligere i vinter.

Takket være bidrag fra hver enkelt av dere har vi laget tilnærmet perfekte arrangementer. Uten dere ville vi ikke klart å gjennomføre dette. Skikretsens tekniske delegerte (TD'er) og andre klubbers løpere og ledere gir oss alle mye ros for bra avvikling og gode opplevelser for løperne.

En spesielt stor takk til Eva og Jon som er helt uvurderlige i å holde oversikten over alle de små og store saker og ting som skal gjøres til rett tid. Så vil jeg takke hele rennkomitéen med de områdeansvarlige som utfører alle de enkelte bitene så bra at det er en fryd å knytte det hele sammen til en glitrende helhet:
  • Med Dag og Espen i spissen har vi et av landets beste tidtakerteam og rennkontor. Ingenting er for vanskelig - det er alltid en løsningen.
  • Jappe-speaker er knakende flink og gir alle oppmerksomhet - liten og stor i alle hastigheter.
  • Info-Heming som i år utviklet/lanserte resultatservice på storskjermer og live-overføring. Et step opp på gjennomføringen.
  • Inger Hilde og Bente som sørger for å stable biler i lengden og bredden (foreløpig ikke i høyden). Uten dere ville humøret alle vært labert ved ankomst. Nå er det bare smil å se.
  • Marit som lager en flott ramme rundt premieutdelingen. En svært viktig opplevelse for de unge håpefulle. Med premiepallen på sletta ble det tidenes beste stemning i sola.
  • Magnus som passer på at vi alle har noe godt å spise og drikke.
  • Richard og i år også Ebbe som sammen med Bymiljøetatens Alf-Eivind og Stian lager prikkfrie løypetraseer, og vokter dem vel gjennom dagen.
  • Kjersti i forkant passer på at vi ikke lager risikosituasjoner og sørger for at vi alle vet hva som skal gjøres hvis et uhell skjer.

Ta rosen til dere - det har dere alle fortjent! Dere er en av grunnene til at Kjelsås kanskje er landets beste klubb samlet sett på bredde og topp!!

Ha en fantastisk vår med mange lange skiturer i marka og fjellet!

Eivind Selvig, Leder rennkomitéen, og Pål Jensen, Leder Kjelsås langrenn.