Sesongavslutning og premieutdeling

​Fornøyde gutter som har fått premie fra Klubbmesterskapet!

Heming Harnæs
02.04.2019
Utøvere og foreldre var samlet i Kjelsåshallen for sesongavslutning og premieutdelinger.

​Nok en sesong går mot slutten og tirsdag var det tid for å oppsummere sesongen med pølser, saft og premieutdelinger. Vi er heldige som har veldig mange aktive løpere. Ledet av vår speaker Jappe fikk alle sine premier og hedersbevis. Nedenfor følger noen bilder og øvrige bilder finnes i arrangementskomiteen sitt bildearkiv.

Øyvind Moen Fjeld og Runa Nykkelmo Ulvang ble årets klubbmestere - raskeste tid uansett klasse. Øyvind kom direkte fra 2. plass i Nordenskiöldsloppet og delte også ut premier til alle (andre) deltakere i klubbmesterskapet.

Edvard Sandvik fikk Erik Olsens minnepokal.

Stinn brakke i aulaen og som alltid er stemningen på topp når langrennsgruppa samles.