Sesong avslutning

Arild Olsen
25.04.2017
Stort oppmøte på sesongavslutningen til Kjelsås alpin, det har aldri før vært så mange på avslutning.

Det var som vanlig sesongavslutning for alle i Kjelsås alpin. Med premieutdeling for klubbmesterskapet, oppsummering av sesongen, presentasjon av grupper og trenere for neste sesong, Pizza og brus ble dessverre tomt i en fei, da uventet mange kom.

Arild presenterte Kjelsås alpins sportslige filosofi, og alpingruppas leder Knut Røsjorde delte ut heder til flere ildsjeler. -Og ildsjeler er det mange av i alpingruppa, vi har i år arrangert mange renn og er den største rennarrangør i Oslo skikrets og dermed også i Norge. Vår tidtagergruppes enorme kunnskap og engasjement er en viktig faktor i disse arrangementene. Oslo alpinfestival går med overskudd og er større en noen gang, med nye ildsjeler. Åsa Olsson er ny Oslo alpinfestival general, og Henning Lunde rigg sjef med full kontroll -Takk til alle som bidro, og en stor takk til hovedsponsor OBOS.

Sven Persson fikk fortjeneste pokal for sin administrative innsats både i Oslo alpinfestival og som styre medlem i alpingruppa.

Ny heltidsansatt trener ble også presentert. Kasper Sjøstrand med mangeårig erfaring som trener, og med utdanning fra Norges idrettshøyskole, skal ha ansvar for rekrutering i klubben. Kasper gleder seg til å komme i gang, som han selv sa "nå kan også jeg være en av de trivligste folka i bakken"

Vi gleder oss til å ta fatt på nye sesong.