STAY ACTIVE

Kjelsås IL - Øystein Tandberg
30.08.2018
Nytt tilbud til ungdom som ikke ønsker å drive med konkurranseidrett.

​Kjelsås IL starter opp med et nytt treningstilbud til ungdom i Nordre Aker. Vi kaller tilbudet «Stay Active» og målgruppen er ungdom som ønsker å trene og holde seg i form, men som ikke ønsker å drive med konkurranseidrett.

Første trening er onsdag 5. september kl. 18, ved sandvolleybanen på Myrerjordet. Treningene utover vil være på samme tid og sted.

Vi jobber for å få tid i gymsal eller hall senere på høsten.

Dette er et allsidig treningstilbud til ungdom som ikke er opptatt av å konkurrere, men som ønsker å holde seg i form på en morsom og variert måte.

Treningene vil bli lagt opp slik at alle uansett treningsgrunnlag og motivasjon skal få et godt utbytte.

For å vurdere interessen legger vi opp til prøvetimer på de første øktene. Hvis tilbudet faller i smak, melder man seg på gjennom vårt påmeldingssystem

Det vil koste 1.000 kr for et halvår i «Stay Active», pluss medlemskap i idrettslaget.

Vi starter opp med utetrening på Myrerjordet 5. september kl. 18. Myrerjordet er en fin arena for allsidige barmarksøvelser med blant annet apparatpark for styrkeøvelser og sandvolleybane. Det er også kort vei opp til Langsetløkka om man ønsker å ta skogen i bruk.

Utetreningstøy er tingen.

Katrine Lange og Magne Lund Hansen er engasjert som trenere. De har begge lang og god erfaring som trenere for barn og ungdom. Øktene vil bli varierte, morsomme og litt harde, hvis man ønsker det.