Ny trener i Kjelsås alpin

​Diego Schmalzl

Arild Olsen
08.05.2018
Trener kabalen i Kjelsås alpin er klar. Alle våre flotte trenere fortsetter, i tillegg er vi så heldige å ha ansatt Diego Schmalzl som hovedtrener på U14.

Diego har vært trener i HSIL de siste året, så det er sikkert mange som kjenner han igjen fra Trollvann i vinter. Han er 31 år og kommer fra Val Gardena i Italia. Har stått alpint i hele sitt liv, og vært på skicross landslaget til Italia. Jobbet 10 år med skiskole i Selva som er en av de beste og eldste i alpene. Vært hovedtrener i FIS Alpine Training Camp med utviklingsland, og trent utøvere som konkurrerte i OL i Pyeongchang. Det er fantastisk for oss å få Diego inn i trenerteamet i Kjelsås, og vår U14 gruppe får den beste hovedtreneren.

Diego signerer for Kjelsås alpin

Cristian Engen og Øystein Gjelsvik blir hovedtrenere i U12 gruppa, Kasper Sjøstrand og Haakon Staff blir også med i denne gruppen, som blir veldig stor neste år. I de yngste gruppene, fortsetter alle trenerne, i tillegg til at noen nye kommer inn. Kasper får også mere tid til å organisere disse gruppene. Vi har et herlig trener team, og gleder oss til neste sesong,

øystein_n.jpg

Øystein i farta 

Haakon StaffKasper Sjøstrand