Ny i Kjelsås Idrettslag høsten 2019.

​Foto: Trygve Indrelid

Kjelsås IL
12.08.2019
Kjelsås idrettslag har mange idretter og varierte tilbud som Allidrett 4 til 6 år (førskolealder), Alpin, Basket, Fotball, Håndball, IPU, Langrenn og Orientering, samt idrettsskole og basistilbud for førsteklassinger.

Du kan lese mer om aktivitetene på våre gruppesider eller lese ranselposten ved å klikke her.

Ønsker du å bli medlem og delta i aktiviteter i Kjelsås idrettslag ta kontakt med oss.

• E-post kontoret@kjelsaas.no (Husk - navn, fødselsdato, adresse og ønsket idrett).
  • Du kan også sende en medlemssøknad via MinIdrett

Medlemskontingent og avgifter
Medlemskontingent må være betalt for å kunne være med på treningstilbud i idrettslaget. Familiemedlemskap (inkl. 2 voksne og barn < 20 år) - kr. 1300,-, voksne (> 19 år) - kr. 625,- og barn ( < 20 år) + IPU - kr. 475,-

Treningsavgifter/egenandeler kreves separat for deltakelse i Kjelsås Idrettslag aktivitetstilbud.