Ny hovedtrener i jr/sr

Eva Aasebø
02.10.2018
Vi er glade og stolte over å kunne annonsere at Ola Kristoffer Tosterud blir ny hovedtrener for Jr/Sr gruppa i Kjelsås

​Ola erstatter Erik Bråten som har takket ja til en trenerjobb på et utenlandsk landslag. Selv om vi er lei oss for at Erik drar videre etter drøye 6 år hos oss, har vi stor forståelse for valget. Erik har vår fulle støtte i det som må kunne betegnes som en gullmulighet for ham personlig. Han blir med i trenerteamet i noen uker fremover og bidrar til at Ola får en god start i sin nye rolle. Ola er godt kjent med løperne og «Kjelsåstrappa» etter å ha vært i klubben i 1 sesong allerede, så dette blir veldig bra.

I mai i fjor takket hovedtrener Kristian Bjune Sveen ja til å bli trener i Kina, hvor det nå er en stor satsing frem mot OL i 2022. Kristian og laget er Norge frem til neste vår, og møtes innimellom for å trene med juniorgruppa vår. I mai i år dro Tormod Skjerve Vatten til Island og ble landslagstrener der, og i sommer ble det kjent at Monika Kørra ble landets første kvinnlige juniorlandslagstrener. Et ytterligere tegn på at trenerne i Kjelsås er høyt kompetente og attraktive trenere er Katrine Horsberg Lange. Hun har fått tilbud og takket ja til en spennende jobb som trener for Team China ved NTG Lillehammer. På samme måte som for Erik og de andre trenerne, støtter klubben dette og har full forståelse for at Katrine vil gripe muligheten.

Langrennsgruppa ønsker alle trenere lykke ti!