Trimtex nettbutikk er åpen

Eva Aasebø
23.04.2018
Det er nå mulig å bestille klubbtøy. Frist 2.mai.

Om noen ønsker å bestille Trimtex klubbtøy, er nå nettbutikken åpen. Denne gangen gjelder det sommertøy; blant annet tynn overtrekksdress, kort og lang tights, t-skjorter, refleksvest og genser.

Her er litt informasjon om fremgangsmåte:

1. Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: http://trimtex.no/customer/KjelsaasILLangrenn
  2. Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
  3. Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller "Ny konto" om det er første gang du bestiller fra oss.
  4. Tast inn koden: kjelsas2017 i «teamkode for innmelding» og logg inn.
  5. Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man "bort" fra klubbsidene, kan man alltid klikke på «Min Trimtex» for å komme tilbake igjen.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

Nettbutikken stenger 2/5 med forventet levering i uke 24.