NM stafett

Fra starten i dameklassen

​Nora godt fremme etter starten i dameklassen hvor 80 lag deltok.

Oppmann Junior og Senior
16.01.2018
Våre 9 lag fikk vist frem både toppene og bredden under NM stafetten.

NM stafett var som alltid en skifest og Kjelsås sine 9 lag gjorde alle en super innsats. Ingen av guttelagene ble tatt igjen, alle jentelagene var blant den beste halvdelen av resultatlista og førstelagene våre gikk inn til 6. (gutta) og 8. plass.

Vi er fornøyde med årets NM senior og jobber videre mot senior NC på Åsen og jr NC på hjemmebane i Holmenkollen. I tillegg er det world cup og forhåpentligvis OL for Eirik, Jr.VM for Håvard, nordisk juniorlandskamp for Nora S, Karianne og trener Monika og Ski classics for Santandergutta våre Tord og Øyvind! Nok som skjer fremover, følg med!

Her er noen bilder fra stafetten:

En Eirik i storform leder an i feltet på første etappe og viser nok en gang at han kan mer enn å gå sprint.

Junior Håkon Sturød ligger i en fin gruppe ut på 2. etappe.

En sterk 6. plass og premieseremoni på Eirik, Erik og Håvard.

8 av 12 herreløpere samlet etter målgang.

Nybakt jr Norgescup-vinner Nora Sanness matchet også seniorene og gikk damelaget nærmere teten på 2. etappe.

Dette er Kjelsås-løper Dinigeer. Hun er en av 18 kinesiske juniorløpere som trener sammen med oss i vinter.

Kvinnelagene samlet etter målgang. Bare juniorer og alle lagene på øvre halvdel av resultatlisten. Kjelsås-veteraner husker sikkert hvor moro det var med NM stafett på 80-tallet, snart kan det bli like moro igjen!

Alle foto: Heming Harnæs