Multisportuka 2018

Eva Aasebø
20.03.2018
Selv om snø og ski vil være i fokus noen uker til, er vi i gang med å planlegge sommerens Multisportuke.

Multisportuka vil bli arrangert siste uka av skoleferien, 13.-17.august. I år er uka åpen for deltagere født i årene 2003- 2009.

Allsidighet, mestring, fine naturopplevelser, nye venner og mye moro vil stå i fokus når vi i august er klare for den åttende utgaven av Multisportuka. Deltakerne vil i løpet av uka få prøve seg på mange spennende aktiviteter som rulleski, spenst/hurtighet, balanse/koordinasjon, kondisjonstrening, orientering, turn- og gymsalaktiviteter, terrengsykling, kanopadling, stand up padling (SUP), landhockey og mye annet. Programmet er også lagt opp slik at deltakerne får en viss grad av progresjon, ved at de får prøve seg på nye aktiviteter og utfordringer etter hvert som de blir eldre.

Aktivitetene og overnattingsturene er tilpasset de ulike aldersgrupper, med noe økt treningsfokus for de eldste gruppene, og med mer innslag av lek for de yngste.

Klubbens dyktige trenere stiller som alltid opp når det arrangeres Multisportuke. Det gjør også våre suverene juniorløpere. De vil bidra som trenere og assistenter gjennom hele uka.

For å få kabalen til å gå opp vil vi trenge mange funksjonærer og trenere. Grunnet stor pågang vil vi som tidligere legge opp til at foreldre som melder seg som funksjonærer en dag vil få prioritert plass for sine barn.

Her er link for påmelding for funksjonærer og deres barn: https://www.deltager.no/multisportuka_2018_-_pamelding_funksjonaerer_13082018

Frist for påmelding for funksjonærer tirsdag 3.april kl. 18.00

 

Ordinær påmelding vil starte tirsdag 3.april kl. 21.00.

https://www.deltager.no/multisportuka_2018_-_ordinaer_pamelding_13082018

Invitasjon til årets uke finner dere her for klassene 2003 og 2004

og for klassene 2009 til 2005 her

Håper å se dere på Langsetløkka i uke 33 :-)