Maridalten 2019

Kjelsås IL orientering
02.05.2019
Ny sesong er i gang. Sneen forsvant ganske fort og vi fikk de første postene ut i påsken. Utslagssteder Kjelsås Idrettslags kontor på Grefsen stadion. Milslukern på Ullevål stadion og Platou sport Torshov.

​Nå er det alt hengt ut 25 poster i terrenget og flere vil komme etterhvert.

Det ble litt plundrete med salget. Da vi kom til 7-Eleven var det ny sjef og ingen mulighet for salg der. Var rundt i området og sjekket adre mulige alternative butikker. Det var ingen positiv respons så da valgte vi å selge opplegget fra Kjelsås Idrettslags kontor på Grefsen stadion. Milslukern på Ullevål stadion og Platou sport Torshov var det ingen problemer med så der er det mulig å få kjøpt opplegget. Det kan også bestilles over nettet og da kan jeg sende det i posten. Det er det faktisk mange som har gjort i år

Opplegget blir tilsvarende som forrige år. Vi bruker de samme kartene, for det er ikke kommet nye kart i vårt område. Det blir målestokken 1 : 7 500. Vår erfaring er at dette er en målestokk som er den beste. Denne målestokken gjør at kartene er lettest å lese, og uten at kart-arket blir uhåndterlig stort.

 Maridalten er et billig trimtilbud. Tenk at man for kun kr 300.- får et tilbud som dekker perioden fra 1. mai og til 15. Oktober.

Vi gleder oss til en ny sesong og håper at flere finner vår tilbud interessant. Vi kan garantere at du vil komme til nye steder i vårt nærområde som du aldri ville kommet til uten at du var på jakt etter orinteringsposter. Du vil også få med deg nye utsiktspunkter, å få anledning til å oppleve marka på en helt ny måte.

Per Eric Ståhlbrand