Mønstringsrenn på Hovden

Eva Aasebø / Ola Kristoffer Tosterud
17.12.2018
Med fantastiske resultater for våre løpere!

Jr. VM mønstringen på Hovden er akkurat avsluttet og Kjelsåsgjengen viser at jobben før 2018/19 sesongen har vært solid! Som navnet på rennet sier er dette et av uttaksrennene til Jr VM i Lahti i januar, og derfor stiller alle juniorer i en klasse. Her konkurrerer de som er 17 år med de som er 19/20 år.

Det var kaldt på Hovden i helgen, og i stedet for 3 renn ble det kun gjennomført 2, klassisk sprint på lørdag og 5 og 10 km fristil på søndag. 

Under sprinten klinte Sigrid Leseth Føyen til i prologen og gikk inn til en bunnsolid 3. plass. Karianne Dengerud går også fint videre med en 17. plass. For gutta viser Håvard Moseby seg frem med en sterk 2. plass i prologen og David Thorvik viser sprintform med en 12. plass. I kvartfinalen er Karianne uheldig og knekker staven. Sigrid, David og Håvard kommer seg videre til semifinale, men blir dessverre slått ut der. En revansjesugen gjeng står derfor på startstreken på søndag. 

Nora Sannes går inn til en flott 8. plass på 5 km fri teknikk! Karianne Dengerud avslutter bra og ender på 17. plass. 18 åringene Sigrid Leseth Føyen og Runa Ulvang ender på 26. og 27. plass og Elisabeth Hagen Helgesen viser at hun er godt på gang med en 30. plass. 

Gutta er inspirert av jentene og viser en laginnsats av de sjeldne. Håvard Moseby viser hvor skapet skal stå og vinner rennet! David Thorvik følger opp med en flott 5. plass og så kliner 18- åringen Edvard Sandvik til med 11. plass. Og ikke nok med det. Iver Wang Johansen gjennomfører ett av sine beste skøyterenn og blir nr 17. og 18 åringen Benjamin Gunnarsen blir nr 32!! Vi har altså 4 mann topp 17 og 5 mann topp 32! Helt rått.

Vi gleder oss til fortsettelsen!

Foto: Teis Pedersen 

Hovden 13.JPG Hovden 6.JPG

Hovden 12.JPG

Hovden 5.JPG

Hovden 1.JPG

Hovden 10.JPG

Hovden 11.JPG

Hovden 9.JPG

Hovden 2.JPG

Hovden 8.JPG

Hovden 7.JPG

Hovden 4.JPG

Hovden 3.JPG