LEK MED BALL 2019

Kjelsås IL fotball
02.05.2019
Kjelsås Fotball inviterer jenter og gutter født i 2014 til Lek Med Ball på Myrerjordet med oppstart Onsdag 15. mai 2019 kl. 18.00 – 19.00.

​Barna blir kjent med fotball gjennom Lek Med Ball. Vi holder 6 økter - 5 i regi av klubbtrenere - den 6. med forberedende kurs (Barnefotballkvelden) og praksis for foreldrene med bistand av oss.

I løpet av samlingene vil våre instruktører sørge for at barna opplever glede og mestring med fotball. Vi bruker lek for å bli kjent med spillet.

I alt seks samlinger før sommeren i regi av klubb (med kursing av foreldre) og oppfølging av foreldredrevet aktivitet etter sommeren (av oppstartsansvarlig).

Påmeldingsavgiften er på 800 kroner. Deltagerne får lightball og t-skjorte.

Etter siste lek med ball 19.06. fortsetter fotballaktiviteten i foreldrenes regi. Klubben stiller med veiledere for de foresatte og årgangen mottar utstyr til bruk på treningene. Trenerkurs for foresatte og utstyr er også inkludert i deltakeravgiften.

Påmeldingsfrist er torsdag 09.05.19.

Spørsmål om programmet rettes til Arild Nøst Odland på tlf. 980 14 236 eller arildno@kjelsaas.no.

Påmelding/betaling klikk her.