Klubbuke hos Milslukern

Kjelsås Langrenn
Starter mandag 23.oktober og varer til lørdag.

Hei alle i Kjelsås Langrenn. Her kommer info om klubbuke hos Milslukern kommende uke. Milslukern er en av våre samarbeidspartnere, og er opptatt av alle skal få topp utstyr til gode priser. Husk alltid å oppgi at du er Kjelsås-medlem når du handler. Det kommer både deg og klubben vår tilgode.

Dette sier Milslukern om klubbuka:
På Milslukern braker det løs med tilbud under klubbuka som starter mandag 23.10. Er det priser i markedet som er billigere på andres skimesser etc så matcher vi selvsagt det. Det skal være de beste prisene under klubbuka uansett. Når uka nærmer seg vil vi oppdatere prisene igjen for å være sikre på at dere får de beste prisene.
Det blir kaffe og kjeks servert hele uka. Med sportslig hilsen Roar og resten av våre ansatte på Milslukern. Vel møtt.