Klubben i mitt hjerte

Kjelsås IL
13.10.2018
Hjelp oss å sanke stemmer hver dag fra 13-26 oktober, stem på Kjelsås Idrettslag.
Vi skal klare å være med i trekningen hver dag med 50 stemmer. Kom igjen og hjelp oss.

Gå inn på denne linken og stem på Kjelsås Idrettslag.

Konkurransen om 50.000 kroner

Alle stemmer som kommer inn på Klubbenimitthjerte.no blir registrert i løpet av kampanjeperioden fra 13. - 26. oktober. Den klubben som har fått flest stemmer i løpet av hele perioden vinner en hovedpremie på 50.000 kroner. I tillegg tildeles 50.000 kroner til en tilfeldig klubb blant alle de som i løpet av kampanjeperioden har oppnådd 50 dagsstemmer. Vinnerne offentliggjøres fredag 26. oktober.

Om klubben i mitt hjerte
Alle som driver med idrett har én eller flere klubber med en spesiell plass i hjertet. Idrettslaget er grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene. Under kampanjeperioden for Klubben i mitt hjerte kan alle vi som ønsker å takke våre egne idrettslag, stemme på - og jobbe for - at akkurat vår klubb vinner flere hjerter og kanskje også en pengepremie som kommer godt med. Norges beste mannlige svømmer – Henrik Christiansen og Marit Bjørgen er ambassadører for Klubben i mitt hjerte. Norges idrettsforbund, SpareBank 1, P4 og Dagbladet står sammen om kampanjen.

REGLER
Reglene er enkle. Klarer din klubb å samle 50 stemmer eller mer i løpet av ett døgn, er klubben med på trekningen av to dagspremier på 10.000 kroner fra SpareBank 1. Idrettslag kan stemme frem til kl. 10.00 hver dag. Da nullstilles stemmene. Med en gang et idrettslag har oppnådd 50 stemmer i løpet av én dag vil det bli offentliggjort på klubbenimitthjerte.no at idrettslaget er med i trekningen av 10.000 kroner. Et idrettslag som oppnår 50 stemmer hver dag i kampanjeperioden kan delta i totalt 14 trekninger. Vinnersjansene er derfor store. Alle idrettslag, samt bedrifts- og studentidrettslag deltar på lik linje. På P4s formiddagssendinger og på klubbenimitthjerte.no vil dagsvinnerne offentliggjøres. Totalt deler SpareBank 1 ut 28 premier á 10.000 kroner og to hovedpremier på 50.000 kroner. I tillegg deles 100.000 kroner i ekstrakonkurransen for Spleis.