Kjelsås MINI begynner opp Fredag 31. August

Kjelsås Håndball
22.08.2018
Alle barn født i 2011 er velkommen for å prøve vårt håndballtilbud for 2. klassinger!

​Kjelsås Mini er håndballgruppas tilbud til 2. klassinger i nærmiljøet. Vi har primært barn fra Grefsen, Maridalen, Kjelsås og Disen skole, men det er alltid noen som også kommer fra sentrumsnære skoler som Bolteløkka, Sagene med flere. Vi har hvert år 40-50 jenter og 20-30 gutter innom vårt populære første tilbud! Treningene er i Kjelsåshallen hver Fredag fra 17:15-18:15. Første trening er allerede Fredag 31. August.

Det er lov til å komme å prøve noen ganger før man trenger å forplikte seg til å være med en hel sesong!

Mini er ikke bare treninger. 4 ganger i løpet av sesongen er det miniturneringer som samler lag fra hele Oslo til turnering med Nasjonalsang, masse kamper og utdeling av premier. Dette er stor stas for barna. Disse turneringene spilles i helgene. Enten Lørdag eller Søndag.

Det er hvert år noen 1. klassinger som også har lyst til å være med. Dette sier vi ja til, men disse må også gå Mini kommende sesong. De kan ikke følge årsklassen over videre, men må holde seg til sin årsklasse de første årene!

Siden det er Fredager så pleier det å være et veldig sosialt og fint møtetreff for foreldrene som ofte sitter i hopetall på tribunen med en kaffe i hånda mens de håpefulle trener nede i hallen :)'

Velkommen på Mini treninger!!