Kjelsås Håndball inviterer dere til kick off.

Kjelsås IL håndball
23.08.2017
Kjære trenere, spillere, støtteapparat og samarbeidspartnere. Alle invitert til kick off på førstkommende mandag 28. august kl. 17.00 i Kjelsåshallen.

​Kjelsås er nå Oslos største håndballklubb med 247 gutter og 402 jenter. Kommende sesong har vi 49 lag påmeldt til seriespill. I tillegg har vi flere lag i mini- og loppetassenrunder.

Kort om kick off og klubben:
Kickoff er stedet for å hedre alle våre spillere, lag og støtteapparat som har gjort en fantastisk jobb i sesongen som har vært og ikke minst skal vi se frem mot en ny og spennende sesong! Det vil bli delt ut premier til alle spillere. De spillere/ledere som har bidratt lenge og eller på en fremragende måte i klubben vil velfortjent få utdelt heder og ære.
Mandagen vil være første anledning å vise frem vårt nye Hummeltøy og våre nye sponsorer. Dette så vi får tatt noen fine bilder vi kan bruke i sesongen som kommer 😊 Vi er veldig glad for at våre samarbeidspartnere SPAR, Obos, Bergersen Flis, Bundebygg og Hummel/Torshov har gjort dette mulig!

Program:
17:00-18:30 Kickoff
18:30-19:30 Trenermøte
19:45-20:45 Oppmann/hallvaktsmøte
Vi har et sett verdier vi er opptatt og stolte av:

Klubbfølelse
Hos oss skal du føle at du er en del av Kjelsås Håndball og ikke bare driver med en idrett.

Idrettsglede
Du skal oppleve aktivitetene som positive for egen utvikling enten det er mestring av ferdigheter innen egen idrett, eller det er personlig utvikling som en del av et fellesskap.

Lagånd
Hos oss er du inkludert i laget!

Vår idrettsfilosofi
Vi skal skape gode sportslige og sosiale resultater gjennom gode trenere og et solid og godt samarbeid med foreldrene.
Kjelsås Håndballklubbs ansvar
• Dyktige og engasjerte trenere.
• Sterk organisering rundt det enkelte lag
• Tilpassede spillergrupper og kamptilbud på et nivå tilpasset egne ferdigheter
• Gode treningsfasiliteter

Vi sees til kickoff !