IDRETTSLEKER høsten 2017

Arild Olsen
07.07.2017
Alpingruppas turn og koordinasjons trening i Stadion hallen på Grefsen stadion, etter skoletid på torsdager. Bevegelighet, balanse, koordinasjon og turn, god og viktig basis trening -uansett  hvilken idrett man bedriver.

PÅMELDING

Trenger ikke være medlem i alpingruppa for å melde seg på.

Idrettsleker for 1-4 klasse.

Idrettsleker for barn i stadion hallen på Grefsen Stadion.

Hver torsdag med oppstart torsdag 24 august, frem til sommerferien, siste gang 15 desember (ikke trening i høstferien)

Vi tar imot barna mellom kl.15:30 og 16:00, i stadion hallen. Da får barna litt frukt, og frilek frem til treningen begynner kl.16:00 og varer frem til 17:00.

Man kan velge om man vil melde på for hele perioden fra skolestrat og fra til jul (kr.1500) Eller man kan velge perioden fra skolestart til høstferien eller fra høstferien til jul (kr890)

Denne treningen er veldig populær så vær rask med påmeldingen!

Vi er innom mange forskjellige grunnleggende basis øvelser. Veldig mye av treningen er turn relatert, og vi bruker vår air-track på alle treninger.

u10_n.jpg