Herre og damelagene søker spillere.

Kjelsås idrettslag håndball.
07.08.2019
Ny sesong er i gang hos oss i Oslos største håndballklubb! Vi ønsker å komme i kontakt med deg som enten er nyinnflyttet til Oslo og som ønsker å fortsette å spille håndball, eller deg som søker nye utfordringer sentralt i Oslo!

Ta kontakt med Anders på telefon 928 84 842 eller epost anders@kjelsaas.no

Treningstider for damelagene

3. og 4. divisjonsgruppen trener 3 ganger i uken, Mandag på NIH og Onsdag og Torsdag i Kjelsåshallen. Vi har en målsetting om å rykke opp til 2. divisjon og å kjempe i toppen i 4. divisjon med denne treningsgruppen. Trener her er Anders Pettersen som ved siden av også jobber på Wang Toppidrett Vgs i Oslo, er trener på regionalt landslag for jenter, samt beachlandslagstrener for herrene.

5. og 6. divisjonsgruppen trener 2 ganger i uken

Treningstider for herrelagene

2. divisjon trener 3 ganger i uken Mandag, Onsdag og Torsdag og har som ambisjon om å stabilisere seg i 2. divisjon. Trenere her er Fredrik Ervik, tidligere mangeårig elitespiller for blant annet Nøtterøy. Med seg har han Haslumgutten Henrik Tandberg som har trent Lerøy jentene til Aker de siste to sesongen.

5. div herrelaget spiller for gøy og trener 2 ganger i uken. Henholdsvis Tirsdag og Torsdag