Vi nærmer oss seriestart

kjelsaas
06.04.2017
A-laget har lagt bak seg en god forsesong. Nå gjenstår det kun en treningskamp, før alvoret braker løs den 17. april.


Mandag 17. april er det serieåpning. En lang forberedelsestid nærmer seg slutten. Sesongen 2017 vil bli meget interessant, hver uke møter vi motstandere med ambisjoner og kvalitet. Etter at nivå 3 i Norge ble i forkant av denne sesongen halvert i antall lag, blir det et høyere nivå enn noensinne før. 

Se hele terminlisten her

Vi er nok den klubben med minst økonomiske midler i avdelingen og har hatt noen utskiftninger i laget gjennom vinteren. Flere spillere med lang fartstid på A-laget har trappet ned fotballen. Det gir noen ekstra spenningsmomenter, men det jobbes glimrende både kollektivt og individuelt for å ta nye steg. Nye Kjelsås-legender er på vei til å vokse frem, og vi har en fantastisk tropp med talentfulle og spennende typer. 

Hovedtrener Eivind Kampen kan melde om at de fleste er tilgjengelig og kampeklare. 

- Skademessig ser det nå bra ut. Kirsebom og Bjørnland er tilbake i full trening, etter lange skadeperioder. Osmunddalen går det litt saktere med, og der kommer dessverre seriestarten for tidlig. Vi jobber med å få på plass ytterligere en signering før stallen er komplett, sier Kampen til Sjela.

Hele stallen finner du her

I første seriekamp venter Brumunddalen borte. Et lag mange "eksperter" mener skal slite på nedre halvdel, det samme mener de om oss. Det vil sikkert begge lag jobbe med å motbevise. Det vil uansett bli kun tøffe og spennende oppgjør i årets serie, ingen kamper vil bli enkle, for noen lag. Hovedtrener Kampen er fornøyd med forberedelsene. 

-Jeg er fornøyd med den vinteren vi har lagt bak oss. Jeg ser enkeltspillere som har tatt store steg, og jeg ser et kollektiv som blir stadig sterkere. I min tid i Kjelsås er nok dette den vinteren man har følt minst på ventetida inn mot sesong. Vi har vært i en ordentlig god prosess gjennom vintermånedene.Det blir veldig spennende å skulle ut å måle seg opp mot 13 andre klubber, som også helt sikkert har forberedt seg godt, fortsetter han. 

Lørdag er siste øving inn mot seriestart. Da kommer Lørenskog på besøk til Grefsen Stadion til treningskamp kl.13:00. De 8 treningskampene hittil i år har gitt 6 seire, 1 uavgjort og 1 tap (se hele listen her). Det gir selvtillit, men disse resultatene betyr selvfølgelig ingenting når serien starter. Det er nå poengene vil deles ut. 

Vår dyktige hovedtrener ser, som alle oss andre, veldig frem til at alvoret nå snart er i gang. 

- Jeg er veldig happy med den gjengen som skal ut å representere Oslos tak i 2017, og vi gleder oss 
fælt, avslutter han. 

Vi gleder oss også til å følge A-laget i 2017. Lenge leve KjelsåsSjela!