God påske

Kjelsås IL
12.04.2017
Sen påske betyr sesongskifte for mange av grenene Kjelsås idrettslag. Noen er i gang med sesongstart mens andre er allerede begynt å forberede neste sesongs aktiviteter.

Alpingruppen er i gang med barmarkstrening rett etter påske. Fotballgruppa er i gang med fotball etter skoletid (Telenor Xtra) og A-laget har sin føreste kamp andre påskedag. Orienteringsgruppen starter 24. april med Gøy med kart på Langsetløkka.

Langrennsgruppa er i full gang med planlegning av neste sesong og den populære Multisportuka uken før skolestart, det samme er håndballgruppa med håndballskolen uke 33.

God påske ønskes fra oss i Kjelsås IL til alle medlemmer, trenere, ledere, frivillige, samarbeidspartnere, foreldre, besteforeldre, tanter, onkler, ja til alle dere engasjerte.