GRASROTANDELEN ER BLITT MER VERDT!

Kjelsås IL
09.01.2018
Fra og med 1. januar 2018 øker Grasrotandelen fra 5 % - 7 %. Dette er årets julegave fra Kulturdepartementet til frivilligheten!

​Siden Norsk Tipping ble etablert har hele overskuddet gått til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å være med å bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan nå velge hvilket lag eller forening som får 7 % av din spillerinnsats. Det vil si at dersom du spiller f. eks. Lotto for hundre kroner, går syv kroner til din grasrotmottaker. Og best av alt; din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Hvis Kjelsås idrettslag kan rekruttere flere grasrotgivere vil grasrotandelen bli større, noe som vil komme våre medlemmer til gode. Derfor ønsker vi at akkurat du registrerer Kjelsås idrettslag som din grasrotmottaker, rekrutter gjerne andre i familien, venner, jobbkolleger og andre.

Hvordan registrere Kjelsås idrettslag som din grasrotmottaker!
Send SMS til 2020 med melding: Grasrotandelen 975 663 450 eller bruk denne linken, og registrer Kjelsås idrettslag som din grasrotmottaker i dag!

Verdens beste og enkleste dugnad!