Freeski & Snowboard i Kjelsås IL

Kjelsås IL
18.08.2019
Lyst til å prøve! Vi ønsker nye medlemmer jenter som gutter.

Vi er en fin gjeng på ca 15 utøvere. Gutter og jenter i alderen 10-16 år. Gruppen har to trenere. Begge tidligere utøvere i klubben. Med to flinke trenere får utøverne trening tilpasset sitt nivå. For å være med må du ha begynt å hoppe på små hopp og prøvd seg på rails eller bokser. Man behøver ikke være flink i parken, men du må være interessert og nysgjerrig på å lære nye triks.

SKITRENING I VARINGSKOLLEN

Om vinteren er det trening to dager i uken i Varingskollen. Sesongen 19/20 blir det mandager og onsdager kl. 18-20. De fleste tar toget fra Grefsen 16.50 eller fra Kjelsås stasjon 16.55. Toget stopper bokstavelig talt i Varingskollen 17.20. Felles retur ca. 20.00. Hjemme til ca .21.00. Togturen er et fint sted å bli godt kjent. Alle som skal være med på skitrening må ha hjelm og ryggplate.

Bakken.jpg

BARMARKSTRENING

Starter 20. august. Deretter hver tirsdag kl 18.00 -19.30

Hver tirsdag frem til Høstferien. Fremmøte er ved Oset v Maridalsvannet; krysset Midtoddveien / Myrerveien. Denne treningen er bra for å bygge styrke som igjen er forebyggende for skader. Godt fottøy og klær etter forholdene. Når det blir surt vær på høsten trekker vi inn i Kjelsås Stadionhall og har treninger der. Treningstider kommer når de er klar.

TRAMPOLINE TRENING

Starter 25. august. Frem til 1. desember.

For å trene på saltoer, volter og nye triks trener vi på trampoline i Heminghallen. Varighet 2 timer. Dette er på søndager på sen ettermiddag / kveld. Tider kan fås på forespørsel. Utstyr: Innetøy gymsal.

Heminghallen.jpg

Alle som deltar på treningene til Kjelsås Freeski og snowboard må være medlemmer av Kjelsås idrettslag. Da er du dekket av den kollektive klubb-forsikringen frem til det året du fyller 13. Etter dette må hun eller han skaffe seg en skilisens hos Skiforundet eller snowboardforundet. Skilisensen fungerer som en god forsikring i tilfelle idrettsskade. For deg som har hatt skilisens før vil betalingsinfo og lisensbevis ligge klart til betaling på din bruker på www.minidrett.no. For dere som ikke har hatt skilisens før må dere ta kontakt med Kjelsås Idrettslag å si i fra at dere ønsker skilisens. Klubben sørger for at betalingsinformasjon blir sendt deg på e-post. Du går så inn på www.minidrett.no og betaler skilisensen der. Freeski er definert som er risikoidrett og du må derfor sørge for å skaffe deg en såkalt utvidet årslisens for at du skal være tilstrekkelig dekket.

Kontaktpersoner i Kjelsås IL freeski og snowboard

Bror Falck-Paulsen