Kjelsås IL håndball søker trenere.

Kjelsås IL håndball
13.04.2018
Kjelsås håndball er Oslo største håndballklubb med 600 aktive spillere fordelt på 51 lag. Vi har ambisiøse mål for vekst og en visjon om være Oslos mest attraktive håndballklubb og et forbilde for andre håndballklubber.

​I Kjelsås Håndball er vi opptatt av å være en klubb, ikke bare en samling av enkeltlag. Vi skal ha lag på flere nivåer på alle alderstrinn for å sikre et tilbud til flest mulig, samtidig som vi har en ambisjon om å hevde oss i Bring-serien hvert år. Vi skal ha seniorlag på nivåer som gir gode utfordringer for våre beste juniorspillere. Neste sesong har vi herrelag i 4. divisjon og damelag i 3, 4, 5 og 6. divisjon.

For å fortsette utviklingen trenger vi trenere med de rette holdninger og ambisjoner. For neste sesong ser vi nå etter noen få trenere som kan passe inn i vår trenergruppe på ca. 70 trenere. Vi ser etter deg som har et godt engasjement, faglig kompetanse og erfaring fra barne- ungdoms og seniorhåndballen. Du må ha et ønske om å utvikle alle i treningsgruppen, slik at ditt lag både hevder seg på nivå 1, samtidig som du har fokus på å utvikle de som per dags dato er på nivå 2. Mestring og glede på sitt nivå er to viktige nøkkelpunkter hos oss i Kjelsås håndball.

Kjelsås Håndball har et krav om trenerutdanning for alle våre trenere, med en trappetrinnsmodell for hva vi krever av hovedtrener og trenerteamet. Som trener i Kjelsås får du dekket all relevant utdanning og du blir del av en trenergruppe med gode muligheter for erfaringsutveksling. Du får lønn etter avtale.

Høres dette interessant ut og du har lyst til å være med og hjelpe oss med å bygge videre på den gode utviklingen vi har i klubben, ta kontakt med daglig leder Anders Holand Pettersen på epost: anderspettersen@msn.com / 92884842