Er du engasjert i barneidretten?

Kjelsås IL
24.09.2018
Da er du velkommen til Kjelsås ILs samlingen denne uken, med tema breddeidrett for barn og unge.

​Vi har med to kunnskapsrike og spennende innledere. Helge Bartnes i Olympiatoppen og Kathrine Godager, mangeårig rådgiver i NIF med barneidrett som sitt spesialfelt.

Idrett for barn og unge har stort fokus i mediene. Det er utfordringer med at barna må velge én idrettsgren for å henge med og at mange barn og unge slutter for tidlig med idrett.

I Kjelsås IL har vi fokus på breddeidretten og muligheten for å drive med flere idretter. Vi tror at unge ved å drive med mange ulike idretter både unngår å droppe ut og faktisk får mestringsfølelse.

Tid: Onsdag, 26. september fra kl. 19.00 – 21.00.
Sted: Kjelsås skole i aulaen.

Sett av et par timer, få inspirasjon og knytt nye kontakter i idrettslaget.

Kiosken er åpen.

Fint om du melder deg på, men det er bare å møte opp også. Påmelding sendes til idrettslagets barneidrettsansvarlig allidrett@kjelsaas.no

Velkommen.

Samarbeidsutvalget i Kjelsås IL