Bruktsalg lørdag

Eva Aasebø
08.10.2018
I forbindelse med Nærsamling blir det også i år bruktsalg av skiutstyr.

​Blant klubbens mange skiløpere finnes det mye bra skiutstyr som er fravokst og som kan komme nye skiløpere til gode. Ski, støvler og staver som er brukt noen sesonger behøver ikke å ha dårligere egenskaper enn det som kjøpes i butikken, og det kan være mye penger å spare. Kjelsås oppfordrer alle foreldre til å ta en gjennomgang av fjorårets utstyr og ta med det som ikke lenger skal benyttes til Langsetløkka lørdag 13.oktober. Sjekk samtidig behovet for kommende sesong, og noter deg hva du selv er på jakt etter. Til dere som ønsker å selge ski er det lurt å skrive på ca vekt på løperen som sist brukte skiene.

Og har du Kjelsås langrennstøy du ønsker å selge, så ta det med på løkka. Vi vil også ha noen drikkebelter og div annet til salgs denne dagen.

Prinsippet er enkelt, selger og kjøper møtes og avtaler pris. Kyndig veiledning blir gitt av ekspertisen i langrennsgruppa for de som måtte ønske det. Det lages et skjema hvor selger kan fylle inn kontaktdata og nøkkelopplysninger om utstyret. Ingen gebyrer eller andre avgifter. Det er avtalt pris mellom selger og kjøper som gjelder. For oppgjør på stedet anbefales VIPPS (last ned app eller se www.vipps.no).

 

9:30 - 10.00       Oppmøte og innlevering av utstyr

10:15 - 12:00      Kjøp og salg

 

Det blir salg av vaffel, saft og kaffe.