Bli med å spill Kjelsåsquiz!

Eva Aasebø
01.06.2017
Førstkommende søndag, 4.juni, er langrennsgruppa klar med Kjelsåsquizen. Støtt klubben i ditt hjerte i kampen om å bli ukens Quizmester.

​Hver søndag mellom kl. 10 og 20 kan du delta i ukens quiz med 15 spørsmål. Hvert spørsmål har 4 svaralternativ, og du har begrenset tid til å svare. Du kan velge om du vil opprette et abonnement for kr. 29,- per mnd (da vil det være en snittpris på kun kr. 7,50 per gang) eller du kan betale kr. 15,- hver gang du spiller.

Du lager raskt og enkelt din egen profil på websiden: KjelsåsQuizen.no

Hver søndag kveld annonseres Topp 3-listen. Premien er en eksklusiv drikkeflaske med «Ukens Quizmester»

Få med deg venner, naboer, tanter og onkler, besteforeldre og kollegaer å spill quiz!

Kjelsås Langrenn er med og kjemper med andre idrettsklubber og grupper i hele landet om å bli årets klubb:-)

Opprett profil her

Vi gleder oss!