Bestilling av Trimtex-klær

Eva Aasebø
30.09.2018
Nettbutikken er åpen frem til 21/10 med forventet levering i uke 48.

Nytt denne sesongen er flere modeller og farger av luer og pannebånd, run-top og piquetrøye i Kjelsåsdesign.

I tillegg er det mulighet til å kjøpe superundertøy til en meget bra pris.

Her er litt informasjon om fremgangsmåte:

1. Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: http://trimtex.no/customer/KjelsaasILLangrenn
  2. Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
  3. Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller "Ny konto" om det er første gang du bestiller fra oss.
  4. Tast inn koden: kjelsas-18 i «teamkode for innmelding» og logg inn.
  5. Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.
    Lurt tips! Kommer man "bort" fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen.
    Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

PRØVEKVELD:

Om noen er usikre på hvilken størrelse de trenger eller har lyst til å prøve klærne, vil det bli muligheter for det på Varmestua onsdag 10.oktober fra kl.18 til 20.30.

Da vil Trimtex være tilstede med alle modeller og størrelser.