mar 29
SESONGKORT KJELSÅS FOTBALL 2017

Sesongkort Kjelsås Fotball 2017

STØTT KLUBBEN PÅ OSLO`S TAK - KJØP ET SESONGKORT

Kjelsås skal i 2017 spille i avdeling 1 i PostNord-ligaen.

Det blir en fin sportslig utfordring med mange sterke lag. Vi åpner hjemme mot Finnsnes 22. april og i mai fortsetter storoppgjørene når Ham Kam, Raufoss og Skeid kommer på besøk til Grefsen stadion.

Se oversikt over alle kampene her

I tillegg håper vi mange i lokalbefolkningen er nysgjerrige på årets versjon av A-laget.
Stammen i laget er beholdt og noen nye spillere er på plass. Fra egen junioravdeling er Sebastian Jarl, Sondre Bunde og David Bruk Mæhlum nå en del av a-troppen. Spennende unge spillere vi håper å få mye glede av i år og årene som kommer.

Sesongkort på Oslo`s tak er også den rimeligste måten å få se Kjelsås-gutta i aksjon.
Et sesongkort koster kr. 1000,- og gir gratis inngang på alle våre hjemmekamper i PostNord-ligaen og i NM. I tillegg gir et sesongkort gratis inngang på våre B-kamper i 4. divisjon

Som om dette ikke var nok «value for the money», så får innehavere av dette sesongkortet enkel servering på alle hjemmekampene.

Slik kjøper du ditt sesongkort:

• Kortet kan kjøpes her og sendes hjem til deg i posten
  • Kom innom fotballkontoret på Grefsen stadion
  • Eller i porten ved hjemmekampene

PS!» Er du trener, lagleder eller spiller på aldersbestemte lag i Kjelsås, trenger du ikke kjøpe sesongkort,, men støtt gjerne klubben i ditt hjerte. Trenere og lagledere får et ordinært årskort (ekskl. enkel servering), mens spillere i Kjelsås-tøy kommer gratis inn på alle seriekamper.

mar 21
Årsmøte 2017 - agenda - saksdokumenter

​Grefsen Stadion 29.mars 2017 kl. 19.00

1. Åpning
2. Konstituering
3. Overlevering av utmerkelser fra gruppene
4. Utdeling av hedersbevisninger
5. Hovedstyrets beretning 2016
6. Regnskap for 2016
7. Kontingent for 2018
8. Budsjett 2017
9. Innmeldte saker
10. Valg
11. Avslutning

Saksdokumenter, klikk her.

Nye og gamle medlemmer ønskes velkommen!

Vel møtt.

Hilsen styret.

des 14
Stadionhallen 14/12 - 16/12

Det gjøres noen oppgraderinger i stadionhallen som gjør at det står noe utstyr i det ene hjørnet i hallen.

Arbeidet er etter planen ferdig fredag 16/12.

Mvh Truls

nov 11
Det skal skiftes vinduer i klubbhuset.

Arbeidet starter opp tirsdag 15. november og planlagt avsluttet i løpet av uken.​