mai 22
Kjelsås Fotball aktiviteter uke 21
apr 14
Nå får du sett Kjelsås på nett!

I år har du muligheten til å se alle Kjelsås A-lag sine kamper - både hjemme og borte. Denne sesongen skal nemlig Amedia sende kampene i PostNord-ligaen direkte på nett-tv.

Det er inngått en avtale som innebærer at samtlige av de 364 kampene i PostNord-ligaen 2017 skal vises gjennom Amedias 62 nettaviser. Tilgangen til alle oppgjør(både live og opptak) får du ved å tegne abonnement i én av disse.

Oversikten over Amedias mediehus: http://www.amedia.no/virksomheten/vare-mediehus

De som abonnerer hos én av Amedias aviser vil få tilgang til alt av innhold fra PostNord-ligaen. Vi i Kjelsås håper at dette kan bidra til å skape og opprettholde interesse hos publikum når sesongen sparkes i gang mandag 17. april. Sesongen blir knalltøff og vi trenger all den støtten vi kan få: Aller helst Grefsen Stadion, men også fra sofakroken.

mar 29
SESONGKORT KJELSÅS FOTBALL 2017

Sesongkort Kjelsås Fotball 2017

STØTT KLUBBEN PÅ OSLO`S TAK - KJØP ET SESONGKORT

Kjelsås skal i 2017 spille i avdeling 1 i PostNord-ligaen.

Det blir en fin sportslig utfordring med mange sterke lag. Vi åpner hjemme mot Finnsnes 22. april og i mai fortsetter storoppgjørene når Ham Kam, Raufoss og Skeid kommer på besøk til Grefsen stadion.

Stammen i laget er inntakt og noen nye spillere er på plass. Fra egen junioravdeling er Sebastian Jarl, Sondre Bunde og David Bruk Mæhlum nå en del av a-troppen. Spennende unge spillere vi håper å få mye glede av i år og årene som kommer.

Sesongkort på Oslo`s tak er også den rimeligste måten å få se Kjelsås-gutta i aksjon.
Et sesongkort koster kr. 1000,- og gir gratis inngang på alle våre hjemmekamper i PostNord-ligaen og i NM. I tillegg gir et sesongkort gratis inngang på våre B-kamper i 4. divisjon

Som om dette ikke var nok «value for the money», så får innehavere av dette sesongkortet enkel servering på alle hjemmekampene.

Slik kjøper du ditt sesongkort:

• Kortet kan kjøpes her og sendes hjem til deg i posten
  • Kom innom fotballkontoret på Grefsen stadion
  • Eller i porten ved hjemmekampene

Er du trener, lagleder eller spiller på aldersbestemte lag i Kjelsås, trenger du ikke kjøpe sesongkort, men støtt gjerne klubben i ditt hjerte for det! Trenere og lagledere får et ordinært årskort (eks. enkel servering). Spillere i Kjelsåstøy kommer gratis inn på alle seriekamper.

mar 16
Treningsavgifter 2017

Medlemskontingent Kjelsås IL

Alle som deltar i aktivitet i Kjelsås IL må løse medlemskap.
Driver man med flere idretter innenfor Kjelsås IL, betaler man denne avgiften kun 1 gang pr år.

Prisen for medlemskap er i 2017: 625 for voksen, 475 barn/ungdom (under 20 år) og familiemedlemskap 1 300,-.

Treningsavgift Kjelsås Fotball

I Kjelsås Fotball betaler hver enkelt spiller en årlig treningsavgift. Det er det årlige møtet i fotballgruppa(avholdes i februar) som vedtar treningsavgiften.

Avgiftsnivået og innholdet varierer mellom årgangene.

Barnefotball (Følgebrev treningsavgifter, klikk her.)
I barnefotballen mottar de 2 yngste årgangene ved oppstart drakt, shorts og strømper ved betalt treningsavgift.
I tillegg mottar årgangen kr. 300 til lagkassen per betalte treningsavgift. Disse er ment å dekke annet nødvendig utstyr årgangen har behov for - som baller, skillevester, stiger etc.

Øvrige årganger i barnefotballen står selv for shorts og strømper. Innkjøp av drakter håndteres av klubben sentralt. Disse årgangene mottar kr. 500 til lagkassen pr betalte treningsavgift til nødvendig utstyr.

Øvrig andel av treningsavgiften i barnefotballen tilskrives kostnader knyttet til:
Lønnskostnader til sportslig oppfølging og administrasjon.
Seriepåmelding, lagsavgift Elverums-turneringen, trenerkurs, drift og vedlikehold av våre anlegg. Årgangene belastes også forholdsmessig for bruken av anleggene, hvor den største andelen skriver seg fra bruk av oppvarmet kunstgress og stadionhallen for de aller yngste.

Ungdomsfotball (Følgebrev treningsavgifter, klikk her)
I ungdomsfotballen benytter vi eksterne trenere. Denne kostnaden kommer i tillegg til de kostnader årgangen allerede har hatt i barnefotballen. I tillegg øker gjerne aktivitetsnivået og dermed også andel knyttet til bruken av anleggene våre. Variasjonen i avgiftene mellom årgangene i ungdomsfotballen skriver seg gjerne fra ovennevnte faktorer. Årgangene bærer selv kostnader til dommere og nødvendig treningsutstyr. Drakter(kun spillertrøye) håndteres av klubben sentralt.

Lønnskostnader til sportslig oppfølging og administrasjon.
Seriepåmelding, deltagelse OBOS Cup, Elverums-turneringen, trenerkurs, overganger, drift og vedlikehold av våre anlegg.

Treningsavgiften i ungdomsfotballen faktureres i 2 omganger. 1. halvdel med forfall i mars og 2. halvdel med forfall i juni.

Leie av oppvarmet bane i vinterhalvåret er inkludert i treningsavgiften
Fra og med 2017 er leie av oppvarmet kunstgress på Grefsen stadion inkludert i treningsavgiften. Klubben har kostnader til strøm, kjøp og vedlikehold av utstyr, samt nedbetaling av gjeld knyttet til investeringen over 5 år.

Når treningsavgiften er beregnet, så er følgende priser(uendret fra 2016) lagt til grunn:

Hel bane i 1, 5 timer: kr. 1800
Halv bane i 1, 5 timer: kr 900
Kvart bane i 1,5 timer: kr. 450

Fotball for alle – søk om støtte til treningsavgiften

Kjelsås Fotballs visjon er; ”Fotball for alle”. Det betyr at alle skal ha muligheten til å spille fotball, uavhengig av økonomisk situasjon. Dersom du har problemer med å betale avgiften, ta kontakt med daglig leder (fotball@kjelsaas.no eller 93050444).