mar 29
SESONGKORT KJELSÅS FOTBALL 2017

Sesongkort Kjelsås Fotball 2017

STØTT KLUBBEN PÅ OSLO`S TAK - KJØP ET SESONGKORT

Kjelsås skal i 2017 spille i avdeling 1 i PostNord-ligaen.

Det blir en fin sportslig utfordring med mange sterke lag. Vi åpner hjemme mot Finnsnes 22. april og i mai fortsetter storoppgjørene når Ham Kam, Raufoss og Skeid kommer på besøk til Grefsen stadion.

Stammen i laget er inntakt og noen nye spillere er på plass. Fra egen junioravdeling er Sebastian Jarl, Sondre Bunde og David Bruk Mæhlum nå en del av a-troppen. Spennende unge spillere vi håper å få mye glede av i år og årene som kommer.

Sesongkort på Oslo`s tak er også den rimeligste måten å få se Kjelsås-gutta i aksjon.
Et sesongkort koster kr. 1000,- og gir gratis inngang på alle våre hjemmekamper i PostNord-ligaen og i NM. I tillegg gir et sesongkort gratis inngang på våre B-kamper i 4. divisjon

Som om dette ikke var nok «value for the money», så får innehavere av dette sesongkortet enkel servering på alle hjemmekampene.

Slik kjøper du ditt sesongkort:

• Kortet kan kjøpes her og sendes hjem til deg i posten
  • Kom innom fotballkontoret på Grefsen stadion
  • Eller i porten ved hjemmekampene

Er du trener, lagleder eller spiller på aldersbestemte lag i Kjelsås, trenger du ikke kjøpe sesongkort, men støtt gjerne klubben i ditt hjerte for det! Trenere og lagledere får et ordinært årskort (eks. enkel servering). Spillere i Kjelsåstøy kommer gratis inn på alle seriekamper.