E6 Eiendom

E6.jpg

E6 Eiendom AS forvalter 25 eiendommer. Eiendommene er eiet av datterselskaper av E6 Eiendom AS og Otto Olsen Eiendom AS.

Geografisk er eiendommene alle i Norge, og strekker seg fra Mosjøen i nord til Arendal i sør. Hovedtyngden ligger i Oslo og på Romerike. Virksomheten drives fra vårt kontor i Lillestrøm.

Segmentet er praktiske bygg som verksted, lager og storhandel, på enkelte av eiendommene kombinert med kontorer. Vi ser at selv om de fleste nordmenn i dag jobber på et kontor, vil det alltid være behov for praktiske bygg med store åpne arealer, flere kjøreporter og romslige uteområder.

Hoveddelen av våre leietakere driver innen bilrelatert virksomhet, som bilforhandlere, bilrekvisita, bilglass og bildekk. Vi har også leietakere innen entreprenørbransjen, rekvisita, byggevare, møbel og mer.

Les mer HER

Runes

Runes.jpg

Runes er en butikk/forhandler med et bredt utvalg av varer og som har spesialisert seg på måltilpasset solsskjerming og holdt på med det i nærmere 50 år.

Se vårt utvalg HER

Metro trafikkskole

Metrobil.jpg

Du bør velge Metro Trafikkskole dersom:

• Du ønsker kvalitetsopplæring fra en seriøs trafikkskolebinary-5047-3321
• Du ønsker unge og erfarne, godkjente trafikklærere
• Du ønsker tilrettelagt undervisning som tar hensyn til elevenes individuelle behov og ønsker
• Du ønsker å lære fra blide og hyggelige lærere som lar deg prøve og feile

Metro Trafikkskole Grefsen tilbyr opplæring i:
• Trafikalt grunnkurs, førstehjelp og mørkekjøringsdemonstrasjon
• Mopedopplæring (klasse M146)
• Personbil (klasse B) med manuelt eller automatgir

Åpningstider for kontoret på Lørenskog er:

Mandag – Fredag kl. 08:00 – 16:00

Meld deg på våre kurs her!

Møte i hovedstyrethttps://kjelsaas.klubb.nif.no/Lists/Aktiviteter/DispForm.aspx?ID=39Møte i hovedstyret2017-11-15T18:00:00Z2017-11-15T20:00:00ZGrefsen Stadion klubbhuset<div></div>
Møte i hovedstyrethttps://kjelsaas.klubb.nif.no/Lists/Aktiviteter/DispForm.aspx?ID=36Møte i hovedstyret2017-12-13T18:00:00Z2017-12-13T19:00:00Z<div></div>

I fokus