Våre medlemsfordeler

I Kjelsås IL har vi fordelsavtaler med forskjellige leverandører. Disse er enten rettet direkte mot deg som medlem eller mot klubben, noe som igjen kommer deg som medlem, eller dine barn til gode.

Takk for at du er med å støtte opp om de aktivitetene som Kjelsås IL arrangerer i vårt nærområde. Vi oppfordrer deg til å benytte deg av fordelene våre samarbeidspartnere tilbyr.

Metro Trafikkskole avd. Grefsen

Kjelsås Idrettslag har inngått avtale med Metro Trafikkskole avd. Grefsen. Metro Trafikkskole støtter Kjelsås idrettslag og gir deg som medlem i Kjelsås IL fordeler.

Metro trafikkskole avd. Grefsen gir medlemsfordeler til Kjelsås ILs medlemmer.

• 10 prosent rabatt på kurs som trafikalt grunnkurs og mørkedemo-kurs.
• 10 prosent rabatt på mopedopplæring.
• 5 prosent rabatt på kjøreopplæring på klasse B (bil) og klasse BE (bil med henger).

Rabatten kan ikke kombinere med andre tilbud eller kampanjer fra Metro trafikkskole.

Torshov Sport

Her får du som medlem 15-20% rabatt på sports- og fritidsutstyr. På sykler og fiskeutstyr får du 10 % rabatt.
I tillegg har Torshov sport egne handledager for medlemmer av Kjelsås IL. Disse blir annonsert på nettsidene våre.
Torshov sport er også deltagende på Kjelsås IL - Alpin sin sportsmesse første helgen i november hvert år.

Kurs

Vi tilbyr kurs vår og høst. Kursene er for trenere, lagledere og oppmenn i Kjelsås IL. Kurs blir kun bestilt dersom det blir er nok deltagere.

Kursene arrangeres av Norsk Folkehjelp Oslo. Kursavgiften belastes gruppe.

Kursene arrangeres av Norsk Folkehjelp Oslo.

Kurstilbud med innhold

1) Førstehjelpskurs - varighet 3 timer
Varsling og alarmplan
Vurdering av situasjon og undersøkelse av pasient
Bevisstløs, fri luftvei, sideleie
Hjerte-Lungeredning (med kort demo av hjertestarter)
Vurdering av brudd - kort om
PRICE ved bløtvevsskader (forstuving, lårhøne osv.) - kort om
Hodeskader - kort om

2) Hjertestarter-/Defibrilatorkurs – varighet 3 timer
Hjertestarter-kurskonseptet fra Norsk Resuscitasjonsråd egen kurskveld. Deltakerne kan ta e-læring hjemme på egen PC i bruk av hjertestarter og 10 stk kan delta på kurs godkjent av Norsk Resuscitasjonsråd. Inkluderer Administrering av E-læringen og registrering i NRR-kursportal for dem som ønsker et godkjent kursbevis fra NRR.

Meld din interesse til kontoret@kjelsaas.no, merkes med idrettsgren, din funksjon i idrettslaget og type kurs.

Møte i hovedstyrethttps://kjelsaas.klubb.nif.no/Lists/Aktiviteter/DispForm.aspx?ID=39Møte i hovedstyret2017-11-15T18:00:00Z2017-11-15T20:00:00ZGrefsen Stadion klubbhuset<div></div>
Møte i hovedstyrethttps://kjelsaas.klubb.nif.no/Lists/Aktiviteter/DispForm.aspx?ID=36Møte i hovedstyret2017-12-13T18:00:00Z2017-12-13T19:00:00Z<div></div>

I fokus