Våre medlemsfordeler

I Kjelsås IL har vi fordelsavtaler med forskjellige leverandører. Disse er enten rettet direkte mot deg som medlem eller mot klubben, noe som igjen kommer deg som medlem, eller dine barn til gode.

Takk for at du er med å støtte opp om de aktivitetene som Kjelsås IL arrangerer i vårt nærområde. Vi oppfordrer deg til å benytte deg av fordelene våre samarbeidspartnere tilbyr.

Metro Trafikkskole avd. Grefsen

Metro trafikkskole avd. Grefsen gir medlemsfordeler til Kjelsås ILs medlemmer.

• 10 prosent rabatt på kurs som trafikalt grunnkurs og mørkedemo-kurs.
• 10 prosent rabatt på mopedopplæring.
• 5 prosent rabatt på kjøreopplæring på klasse B (bil) og klasse BE (bil med henger).

Rabatten kan ikke kombinere med andre tilbud eller kampanjer fra Metro trafikkskole.

Torshov Sport

​Her får du som medlem 15-20% rabatt på sports- og fritidsutstyr. På sykler og fiskeutstyr får du 10 % rabatt.
I tillegg har Torshov sport egne handledager for medlemmer av Kjelsås IL. Disse blir annonsert på nettsidene våre.
Torshov sport er også deltagende på Kjelsås IL - Alpin sin sportsmesse første helgen i november hvert år.

Flügger Maling

Alle medlemmene får 20 % rabatt på alle Flügger varer i vår lokale Flügger farve butikk. Medlemmene skal kun oppgi klubbens navn.  Vi får også 5 % klubbstøtte.

Hjemmeside www.flugger.no

Kurs

Vi tilbyr kurs vår og høst. Kursene er for trenere, lagledere og oppmenn i Kjelsås IL. Kurs blir kun bestilt dersom det blir er nok deltagere.

Kursene arrangeres av Norsk Folkehjelp Oslo. Kursavgiften belastes gruppe.

Kursene arrangeres av Norsk Folkehjelp Oslo.

Kurstilbud med innhold

1) Førstehjelpskurs - varighet 3 timer
Varsling og alarmplan
Vurdering av situasjon og undersøkelse av pasient
Bevisstløs, fri luftvei, sideleie
Hjerte-Lungeredning (med kort demo av hjertestarter)
Vurdering av brudd - kort om
PRICE ved bløtvevsskader (forstuving, lårhøne osv.) - kort om
Hodeskader - kort om

2) Hjertestarter-/Defibrilatorkurs – varighet 3 timer
Hjertestarter-kurskonseptet fra Norsk Resuscitasjonsråd egen kurskveld. Deltakerne kan ta e-læring hjemme på egen PC i bruk av hjertestarter og 10 stk kan delta på kurs godkjent av Norsk Resuscitasjonsråd. Inkluderer Administrering av E-læringen og registrering i NRR-kursportal for dem som ønsker et godkjent kursbevis fra NRR.

Meld din interesse til kontoret@kjelsaas.no, merkes med idrettsgren, din funksjon i idrettslaget og type kurs.

Samling https://kjelsaas.klubb.nif.no/Lists/Aktiviteter/DispForm.aspx?ID=105Samling 2018-09-26T17:00:00Z2018-09-26T19:00:00ZKjelsås skole aulaenFor trenere, oppmenn og lagledere for aldersgruppene fra 7 til 12 år. Tema breddeidrett for barn og unge. ​På plakaten står to svært interessante innlegg fra to kunnskapsrike og spennende innledere. Helge Bartnes i Olympiatoppen og Kathrine Godager, mangeårig rådgiver i NIF med barneidrett som sitt spesialfelt. For tiden får idrett for barn og unge stort fokus i mediene. En av sakene idretten kritiseres for er at den for tidlig legger opp til at barna må velge én idrettsgren for å henge med. I Kjelsås IL har vi fokus breddeidretten og muligheten for å drive med flere idretter. Vi tror at unge ved å drive med mange ulike idretter både unngår å droppe ut og faktisk får mestringsfølelse. Det blir også tid til workshop/rundbordsamtaler der grupper på tvers av idrettslagets grener utveksler erfaringer. Tid: Onsdag, 26. september fra kl. 19.00 – 21.00. Sted: Kjelsås skole i aulaen. Meld deg på med en gang! Påmelding sendes til idrettslagets barneidrettsansvarlig allidrett@kjelsaas.no Vennlig hilsen Samarbeidsutvalget i Kjelsås IL
Høstferiefotballhttps://kjelsaas.klubb.nif.no/Lists/Aktiviteter/DispForm.aspx?ID=91Høstferiefotball2018-10-01T00:00:00Z2018-10-03T23:59:00Z
Hovedstyremøtehttps://kjelsaas.klubb.nif.no/Lists/Aktiviteter/DispForm.aspx?ID=95Hovedstyremøte2018-10-24T17:00:00Z2018-10-24T19:00:00ZKlubbhuset<div></div>

I fokus