Nyttig informasjon

IPU er en liten jovial gruppe i Kjelsås IL med ca. 25 medlemmer.

Flere har fysiske utfordringer i tillegg til psykisk utviklingshemming. Alle er velkommen hos oss!

Det legges til rette for individuelt tilpasset trening hvor alle kan jobbe mot personlige mål og oppleve mestring i et inkluderende og sosialt miljø. Sterke følelser blir møtt med forståelse på en trygg arena der vi fokuserer på å ha det gøy mens vi trener.

Vi tilpasser trening for den enkelte og tilbyr morsomme aktiviteter som boccia, innebandy, friidrett og svømming i tillegg til hyggelige lørdagsturer på bena, ski eller truger. Vi trener i stadionhallen på Grefsen stadion mandager og svømmer på onsdager.

IPU har et eget treningstilbud for skolebarn med funksjonshemming lørdag formiddager i Stadionhallen. Trenere fra Norges Idrettshøgskole (Fysisk aktivitet og funksjonshemming-linje) legger opp treningsplaner og aktiviteter og tilrettelegger treningsøktene for barna.

Det er plass til flere.

Ta kontakt!

Medlemskontingent og avgifter

Medlemskontingent - Medlemskontingent må være betalt for å kunne være med på treningstilbud i idrettslaget.

Familiemedlemskap (inkl. 2 voksne og barn < 20 år)       kr. 1300,-

Medlemskap voksne ( > 19 år)                                          kr. 625,-

Medlemskap barn ( < 20 år) + IPU                                    kr. 475,-

Pensjonister                                                                       kr. 475,-

Treningsavgifter/egenandeler kreves separat for deltakelse i Kjelsås Idrettslag aktivitetstilbud.

Ved betaling av kontingenten, får medlemmet medlemsrettigheter i idrettslaget, får ta del i idrettslagets aktiviteter og forplikter seg samtidig til å følge NIFs regelverk.

Medlemskap i Kjelsås Idrettslag er først gyldig fra den dag kontingent er betalt.

Utmelding skal skje skriftlig og får virkning når den er mottatt.

Ved spørsmål ta kontakt med klubbkontoret på tlf: 22 22 50 03

Støtte

​IPU gruppa har mottatt støtte fra Oslo Kommune til en del av driften til barnegruppa. Det kommer godt med.

Takk til Oslo Kommune.