Alpingruppa

Kjør alpint med oss!

Kjelsås IL Alpint er i vekst, og er Oslo sin nest største alpinklubb med ca. 250 medlemmer.

Vår hjemmebakke er Oslo Skisenter (Grefsenkollen):

www.oslo-skisenter.no

Kjelsås IL Alpint er en mål og mestringsorientert klubb. Vi fokuserer på at utøverne skal mestre oppgaver underveis i sin utvikling. Våre mål settes i form av mestring og ikke i form av resultater. Det å være mål og mestringsorientert innebærer at man er opptatt av egen utvikling og fremgang fremfor å sammenlikne seg med andre.

Innmeldingsskjema finnes HER

Velkommen til alpingruppa

Arild Olsen, e-post: alpin@kjelsaas.no  Mob: 465 00 915

Kontor og adresser.

Kontortider Kjelsås Idrettslag klubbkontor.

Mandag – Fredag, kl. 09.00 – 15.00 - Juli stengt.

Telefon: 22 22 50 03 - Telefaks: 22 89 01 50

E-post: ​​kontoret@kjelsaas.no

Faktura til Kjelsås IL

Leverandørfakturaer skal stiles til Kjelsås IL, merkes med gruppe og referanse/kontaktperson.

Leverandørfakturaer skal kun sendes Kjelsås IL, PB. 13 Kjelsås, 0411 Oslo eller til faktura@kjelsaas.no

Faktura som sendes i annet navn/adresse og/eller uten referanse kan bli sendt i retur.

Medlemskontingent og avgifter.

Medlemskontinget - Medlemskontingent må være betalt for å kunne være med på treningstilbud i idrettslaget.

Familiemedlemskap (inkl. barn < 20 år) kr. 1300,-
Medlemskap voksne ( > 19 år)  kr. 625,-
Medlemskap barn ( < 20 år) + IPU         kr. 475,-
Pensjonister                 kr. 475,-

Treningsavgifter/egenandeler kreves separat for deltakelse i Kjelsås Idrettslag aktivitetstilbud.

Ved betaling av kontingenten, får medlemmet medlemsrettigheter i idrettslaget, får ta del i idrettslagets
aktiviteter og forplikter seg samtidig til å følge NIFs regelverk.

Medlemskap i Kjelsås Idrettslag er først gyldig fra den dag kontingent er betalt.

Utmelding skal skje skriftlig og får virkning når den er mottatt.

Ved spørsmål ta kontakt med klubbkontoret på tlf: 22 22 50 03

Filefjellrennethttps://kjelsaas.klubb.nif.no/Lists/Aktiviteter/DispForm.aspx?ID=69Filefjellrennet2018-04-28T00:00:00Z2018-04-29T23:59:00ZKjelsås Il Alpin<div></div>

I fokus